Affinity Village Community Centre

Commercial & Civil
STO-Affinity_Retirement_Village-Ext-4000px_675_338

Affinity Village is a luxurious clubhouse facility located in the heart of the Stockland Retirement Living community in Baldivis. The brand new clubhouse offers residents a large range of activities including a large town hall, gymnasium, billiard room, media room, function area, bar and café, semi indoor swimming pool, change rooms, medical facilities, beauty salon and library.

case-studies-team Created with Sketch.
Team

Commercial & Civil

case-studies-project-title Created with Sketch.
Project Title

Affinity Village Community Centre

case-studies-location Created with Sketch.
Location

Norwood Avenue, Settlers East Baldivis, WA

case-studies-client Created with Sketch.
Client

Stockland

case-studies-date Created with Sketch.
Date

15th May 2013

 

Delivering energy and water efficiency, the facility was able to achieve a 5 star Green Star rating, making it one of Australia’s first public buildings to accomplish this prestigious certification. Structerre worked closely with the client to achieve the Green Star rating by selecting suitable materials for construction during the structural design process.

Related Projects
Hemingway_Residences_675_422

Hemingway Residences

Structural, Geotechnical, Commercial & Civil
Elia Apartments

Elia Apartments

Commercial & Civil
baldivis_library_FINAL_copy_675_450

Baldivis Library & Community Centre

Geotechnical, Commercial & Civil
airport_link_scaffolding_675_500

Brisbane Airlink Tunnel

Commercial & Civil