STRUCterre PROJECTS

Mordaunt Circuit, Canning Vale

Geotechnical,Commercial & Infrastructure

With its symmetrical carved rock aesthetic and its large cantilevered canopy supported by two recycled universal beams, this two storey office and warehouse development offers both an attractive and practical area for business.

Our client, eager to showcase their design and construction prowess to prospective clients, pulled out all of the stops to produce a very pretty, elegant structure that functions both as their base of operations and storage warehouse. Much of the façade consists of feature glazing accentuated by protruding roof and wall elements formed from clad hot-rolled and cold-formed steel sections. To cater for entertainment, the office building is also furnished with a rooftop deck. Structerre was responsible for the geotechnical assessment of the site, as well as the design and documentation of all structural elements, for both the office and warehouse buildings. We provided our client with prompt personalised technical support services during construction of the development.

Back to Case Study Listings

Project Details

Team

Geotechnical,Commercial & Infrastructure

Project Title

DPD Offices

Location

Mordaunt Circuit, Canning Vale

Client

DPD Construction

Date

24/01/2013

Project Gallery

Have questions for us?

Contact us for help now.

Mailing List

Fill in your name, email and choose your preferred
location to be added to our mailing list.

Location:

Downloads

© Structerre. All rights reserved 2012. Site by Launchpad