STRUCterre PROJECTS

Norwood Avenue | Settlers East Baldivis | WA

Commercial & Infrastructure

Affinity Village is a luxurious clubhouse facility located in the heart of the Stockland Retirement Living community in Baldivis. The brand new clubhouse offers residents a large range of activities including a large town hall, gymnasium, billiard room, media room, function area, bar and café, semi indoor swimming pool, change rooms, medical facilities, beauty salon and library.

Delivering energy and water efficiency, the facility was able to achieve a 5 star Green Star rating, making it one of Australia’s first public buildings to accomplish this prestigious certification. Structerre worked closely with the client to achieve the Green Star rating by selecting suitable materials for construction during the structural design process.

Download Profile

Back to Case Study Listings

Project Details

Team

Commercial & Infrastructure

Project Title

Affinity Village Community Centre

Location

Norwood Avenue | Settlers East Baldivis | WA

Client

Stockland

Date

15/05/2013

Project Gallery

Have questions for us?

Contact us for help now.

Mailing List

Fill in your name, email and choose your preferred
location to be added to our mailing list.

Location:

Downloads

© Structerre. All rights reserved 2012. Site by Launchpad